SZC logo

Székesfehérvári Szakképzési Centrum

OM kód: 203053/014 | 8000 Székesfehérvár, Várkörút 31.

Intézmény logo

Székesfehérvári SZC I. István Technikum

HírekKözérdekű adatokCLASSROOMKRÉTA

Bemutatkozás

Kedves Látogató!

Köszönöm, hogy felkereste iskolánk weblapját!

Bízom abban, hogy hasznos tudnivalókat talál iskolánk működéséről, technikumi ágazati képzéseinkről, az érettségi utáni szakképzéseinkről, intézményünk mindennapi életéről!

Az I. István Technikum, amely 1988-ban kezdte meg működését, 2015. július 1-jétől a Székesfehérvári Szakképzési Centrum keretei között működik tovább.

A Székesfehérvári Szakképzési Centrum iskolájaként küldetésünknek érezzük a korszerűen működő gazdaság elvárásaihoz igazodó oktatás feltételrendszerének megteremtését.

A Székesfehérvári SzC I. István Technikumban 5 éves képzés keretében történik az érettségire és a szakmai vizsgára való felkészítés közgazdaság, logisztika és turisztika területeken.

Új technológiák, eszközök alkalmazásával, a szakképző osztályaink számára sokszínű szakmai kirándulások, külföldi szakmai gyakorlat lehetőségével biztosítjuk, hogy diákjaink teljesítményképes tudással jelenhessenek meg – az iskola befejezése után- a munkaerőpiacon.

A szakkörök a tehetséggondozásban, a korrepetálási órák pedig a tantárgyi követelményekhez való felzárkóztatásban nyújtanak segítséget. Képzéseink a közgazdaság, a logisztika és szállítmányozás valamint a turisztika szakterületeit ölelik fel.

A dinamikus, pezsgő diákélet lehetőségét szabadidős és sportprogramokkal, versenyek szervezésével biztosítjuk, ezekben jelentős segítséget nyújt oktatói gárdánknak az iskolai diákönkormányzat (IDÖK).

Valljuk: „Az iskola dolga, hogy megtaníttassa velünk, hogyan kell tanulni, hogy felkeltse a tudás iránti étvágyunkat, hogy megtanítson bennünket a jól végzett munka örömére és az alkotás izgalmára, hogy megtanítson szeretni, amit csinálunk, és hogy segítsen megtalálni azt, amit szeretünk csinálni.”/Szent-Györgyi Albert/

Lovász Katalin, igazgató

Bemutatkozás

Partnereink

SZC logo

Székesfehérvári Szakképzési Centrum


Székesfehérvári SZC I. István Technikum

8000 Székesfehérvár, Várkörút 31.

Telefon: +36 22/315-029

E-mail: info@elsoistvan.hu

OM azonosító: 203053/014


2024Székesfehérvári SZC I. István Technikum