SZC logo

Székesfehérvári Szakképzési Centrum

OM kód: 203053/014 | 8000 Székesfehérvár, Várkörút 31.

Intézmény logo

Székesfehérvári SZC I. István Technikum

HírekKözérdekű adatokCLASSROOMKRÉTA

Hírek

2024. ápr. 17.


Szőtsné Fekete Katalin

  Istvános diákok sikere a pénzügy OSZTV-n

  2024. április 15-17-e között a pénzügyi-számviteli ügyintéző szakma legjobb 60 tanulója versenyzett Makón, a Maros-parti városban. Az országos tanulmányi verseny megrendezésére a Pénzügyminisztérium a HSZC Makói Návay Lajos Technikum és Kollégiumot kérte fel.

  Istvános diákok sikere a pénzügy OSZTV-n

  Iskolánkból az országos versenyre három diákunk jutott be, két szakmai tantárgy sikeres teljesítése után. A verseny az első napon egy Komplex vizsgafeladat megírásával kezdődött, melynek a megoldására két órát kaptak versenyzőink. Ez alatt az idő alatt négy szakmai tantárgyból kellett számot adniuk tudásukról.

  A következő napon egy szóbeli prezentáció következett, melyen tanulóink a szakmai elemekből, önreflexióból álló Portfóliójukat mutatták be.

  A szakmai megmérettetést a házigazdák élménydús programokkal tették színesebbé. Megmutatták a város főbb nevezetességeit, illetve játékos vetélkedőt is szerveztek számunkra.

  Az utolsó napon került sor az eredményhirdetésre. Jelinek Dóra az országos versenyen a 8. helyezést érte el, és Portfóliójának bemutatásáért különdíjban, illetve a Penta Unió külön elismerésében részesült. Tanulónk három gyakorlati vizsgarész teljesítése alól kapott felmentést, és teljesítményét 100%-ra értékelték. Szintén sikeresen szerepelt még Major Tibor József és Bezzeg Viktória tanulónk is. Major Tibor József három, míg Bezzeg Viktória két gyakorlati vizsgarész teljesítése alól kapott felmentést, és szintén 100%-os értékelést.

  Gratulálunk a 2/14 P-s diákoknak és felkészítő tanáraiknak: Szőtsné Fekete Katalinnak, Kratochvil Juditnak, Staudt Gábornénak, dr. Mintál Noéminek és Lovász Péternek.

   

   

  KAPCSOLÓDÓ HÍREK


  Más nem történt

  Más nem történt

  Pass Andrea: Más nem történt című drámájából készült előadásunkat április 29-én mutattuk be a Pelikán Fészekben (Vörösmarty Színház kamaraterme) az iskola felsőbb évfolyamának és a színjásztó diákokat tanító tanároknak.

  2024. ápr. 29.


  Molnár Anikó

  Innovation Challenge

  Innovation Challenge

  2024. április 24-én iskolánk 6 9. NY osztályos tanulója vett részt a JAM Hungary és  EY-GDS Hungary vállalat közös szervezésében megrendezésre kerülő Innovation Challenge versenyen.

  2024. ápr. 24.


  Fehérvári Gabriella

  Banklátogatás

  Banklátogatás

  A Vigyázz, kész, pénz! pénzügyi vetélkedő regionális döntőjébe jutott 10.C osztályos csapatunk (Béres Enikő, Pothorszki Petra, Varjas Flóra, Virág Csilla és kísérőtanáruk Pénzes Krisztina) a K&H Bank meghívására, egy banklátogatáson vett részt.

  2024. ápr. 17.


  Pénzes Krisztina


  Partnereink

  SZC logo

  Székesfehérvári Szakképzési Centrum


  Székesfehérvári SZC I. István Technikum

  8000 Székesfehérvár, Várkörút 31.

  Telefon: +36 22/315-029

  E-mail: info@elsoistvan.hu

  OM azonosító: 203053/014


  2024Székesfehérvári SZC I. István Technikum