SZC logo

Székesfehérvári Szakképzési Centrum

OM kód: 203053/014 | 8000 Székesfehérvár, Várkörút 31.

Intézmény logo

Székesfehérvári SZC I. István Technikum

HírekKözérdekű adatokCLASSROOMKRÉTA

Hírek

2024. febr. 21.


dr. Mintál Noémi

    A Hydro HR munkatársának előadása

    A Hydro HR munkatársa, Gulyás-Oldal Mónika, a multinacionális vállalatot bemutató előadást tartott a Székesfehérvári SZC I. István Technikum pénzügyi és számviteli ügyintéző technikus diákjai számára.

    A Hydro HR munkatársának előadása

    Az előadáson részletesen ismertette a vállalat működését és céljait, valamint külön kitért az emberi erőforrás gazdálkodás és a pénzügy területeire, mivel ezek különös érdeklődésre tartottak számot a diákok körében.

    „Vállalatunk számára rendkívül fontos a társadalmi felelősségvállalás ezen aspektusa, vagyis a jövő nemzedékek képzése, az utánpótlás nevelése, a fiatal szakembergeneráció felkészítése várható munkaéletükre. Pénzügyi és számviteli területen ennek egyik alappillére az I. István Technikum, ahova örömmel fogadtam el a meghívást. Szerettem volna megmutatni a diákoknak, hogy végzést követően milyen lehetőségeik nyílnak vállalatunknál, valamint hangsúlyoztam a továbbtanulás és egyéb képességek megszerzésének jelentőségét” – foglalta össze előadását Gulyás-Oldal Mónika.

    Az I. István oktatójaként úgy vélem, hogy amellett, hogy alaposan megtanítjuk diákjainknak a pénzügyi és számviteli szakma alapjait, elengedhetetlen, hogy megmutassuk nekik azt is, milyen lehetőségeik vannak a szakmában végzést, vagy továbbtanulást követően. Ennek remek példája volt külsős előadó meghívása, mely nagy sikert aratott diákjanink körében - mondta Mintál Noémi oktató.

    „Az előadás számunkra lenyűgöző volt, de talán nem is a tartalma miatt, inkább a hölgy kiállása tetszett. Igazán jó volt látni, hogy szereti azt, amit csinál, és lelkes a munkája iránt. Eddig különösebben nem figyeltünk fel az emberi erőforrások szakmára, de most már kifejezetten szimpatikus. leginkább az, hogy nem monoton. Kifejezetten az tetszett, hogy a hölgy a saját életét is elmesélte, hogyan jutott el erre a munkahelyre és szakra és nem csak magáról a cégről beszélt, így sokkal színesebb lett a bemutatója” – osztották meg véleményüket az előadással kapcsolatban Kutasi Boróka és Vas Donatella 12.C osztályos diákok.

    KAPCSOLÓDÓ HÍREK


    A Vital Hotel Nautisban jártunk

    A Vital Hotel Nautisban jártunk

    2024. június 12-én 10. B osztályunk szakmai látogatást tett a Vital Hotel Nautis szállodában.

    2024. jún. 12.


    dr. Biró Mihályné

    A 10.A osztály az Alba Zöchling Kft-nél járt

    A 10.A osztály az Alba Zöchling Kft-nél járt

    2024. június 12-én a Pályaorientációs nap keretében a 10.A az Alba Zöchling Kft. telephelyére látogatott.

    2024. jún. 12.


    Brichterné Horváth Eszter

    Más nem történt

    Más nem történt

    Pass Andrea: Más nem történt című drámájából készült előadásunkat április 29-én mutattuk be a Pelikán Fészekben (Vörösmarty Színház kamaraterme) az iskola felsőbb évfolyamának és a színjásztó diákokat tanító tanároknak.

    2024. ápr. 29.


    Molnár Anikó


    Partnereink

    SZC logo

    Székesfehérvári Szakképzési Centrum


    Székesfehérvári SZC I. István Technikum

    8000 Székesfehérvár, Várkörút 31.

    Telefon: +36 22/315-029

    E-mail: info@elsoistvan.hu

    OM azonosító: 203053/014


    2024Székesfehérvári SZC I. István Technikum