SZC logo

Székesfehérvári Szakképzési Centrum

OM kód: 203053/014 | 8000 Székesfehérvár, Várkörút 31.

Intézmény logo

Székesfehérvári SZC I. István Technikum

HírekKözérdekű adatokCLASSROOMKRÉTA

Hírek

2024. febr. 21.


dr. Mintál Noémi

  A Hydro HR munkatársának előadása

  A Hydro HR munkatársa, Gulyás-Oldal Mónika, a multinacionális vállalatot bemutató előadást tartott a Székesfehérvári SZC I. István Technikum pénzügyi és számviteli ügyintéző technikus diákjai számára.

  A Hydro HR munkatársának előadása

  Az előadáson részletesen ismertette a vállalat működését és céljait, valamint külön kitért az emberi erőforrás gazdálkodás és a pénzügy területeire, mivel ezek különös érdeklődésre tartottak számot a diákok körében.

  „Vállalatunk számára rendkívül fontos a társadalmi felelősségvállalás ezen aspektusa, vagyis a jövő nemzedékek képzése, az utánpótlás nevelése, a fiatal szakembergeneráció felkészítése várható munkaéletükre. Pénzügyi és számviteli területen ennek egyik alappillére az I. István Technikum, ahova örömmel fogadtam el a meghívást. Szerettem volna megmutatni a diákoknak, hogy végzést követően milyen lehetőségeik nyílnak vállalatunknál, valamint hangsúlyoztam a továbbtanulás és egyéb képességek megszerzésének jelentőségét” – foglalta össze előadását Gulyás-Oldal Mónika.

  Az I. István oktatójaként úgy vélem, hogy amellett, hogy alaposan megtanítjuk diákjainknak a pénzügyi és számviteli szakma alapjait, elengedhetetlen, hogy megmutassuk nekik azt is, milyen lehetőségeik vannak a szakmában végzést, vagy továbbtanulást követően. Ennek remek példája volt külsős előadó meghívása, mely nagy sikert aratott diákjanink körében - mondta Mintál Noémi oktató.

  „Az előadás számunkra lenyűgöző volt, de talán nem is a tartalma miatt, inkább a hölgy kiállása tetszett. Igazán jó volt látni, hogy szereti azt, amit csinál, és lelkes a munkája iránt. Eddig különösebben nem figyeltünk fel az emberi erőforrások szakmára, de most már kifejezetten szimpatikus. leginkább az, hogy nem monoton. Kifejezetten az tetszett, hogy a hölgy a saját életét is elmesélte, hogyan jutott el erre a munkahelyre és szakra és nem csak magáról a cégről beszélt, így sokkal színesebb lett a bemutatója” – osztották meg véleményüket az előadással kapcsolatban Kutasi Boróka és Vas Donatella 12.C osztályos diákok.

  KAPCSOLÓDÓ HÍREK


  Istvános diákok sikere a pénzügy OSZTV-n

  Istvános diákok sikere a pénzügy OSZTV-n

  2024. április 15-17. között rendezték meg Makón a pénzügy OSZTV országos döntőjét, melyen 3 tanuló is képviselte iskolánkat.

  2024. ápr. 17.


  Lovász Katalin

  Igazgatói pályázatok

  Igazgatói pályázatok

  A Székesfehérvári Szakképzési Centrum pályázatot hirdet igazgató beosztás ellátására.

  2024. ápr. 4.


  Vezetőség

  Quehenberger Logisticsnál jártunk

  Quehenberger Logisticsnál jártunk

  A végzős 5/13.A és 1/13.L logisztikai osztályokkal meglátogattuk a Quehenberger Logistics székesfehérvári telephelyét.

  2024. márc. 27.


  Simon Zsuzsanna


  Partnereink

  SZC logo

  Székesfehérvári Szakképzési Centrum


  Székesfehérvári SZC I. István Technikum

  8000 Székesfehérvár, Várkörút 31.

  Telefon: +36 22/315-029

  E-mail: info@elsoistvan.hu

  OM azonosító: 203053/014


  2024Székesfehérvári SZC I. István Technikum